I Owe Robbie Williams My Life, and A Big Thank You for Eternity

Standard

Setelah beberapa lama melupakan betapa powerfulnya music healing, hari ini saya baru teringat ada satu lagu yang selalu membuat saya emosional setiap kali mendengarkannya. Dari judul postingan hari ini, pasti sudah tahu lagu apa yang saya maksud… Yap! Jadul banget memang lagu ini, tapi memang lagu inilah yang dari dulu membuat saya semangat… atau setidaknya merasa lebih tegar menghadapi segala sesuatu yang buruk…

Saya mah nggak ngerti-ngerti amat maksudnya Bang Robbie menyanyikan lagu ini, tapi lagu ini memang selalu berhasil membuat saya merasa sedang diajak ngobrol, dan dimengerti… This is more effective than talking to a 350K/hr shrink!

Sebenernya saya mau post lirik lagunya sekalian dengan video youtubenya, tapi berhubung saya baru dikomplain bahwa video youtube membuat lelet koneksi internet orang-orang yang membuka blog saya ini maka saya cuma post liriknya saja. Kalo mau dengerin lagunya, cari aja sendiri di youtube.

*lagi galau dan mellow, nggak mood cerita panjang lebar. Pengen karokean pake lagu ini aja*

Close your eyes so you don’t fear them
They don’t need to see you cry
I can’t promise I will heal you
But if you want to I will try

I’ll sing this somber serenade
The past is done
We’ve been betrayed
It’s true
Someone said the truth will out
I believe without a doubt, in you

You were there for summer dreaming
And you gave me what I need
And I hope you find your freedom
For eternity…
For eternity

Yesterday when you were walking
We talked about your mum and dad
What they did that made you happy
What they did that made you sad
We sat and watched the sun go down
Picked a star before we lost the moon
Youth is wasted on the young
Before you know it’s come and gone to soon

You were there for summer dreaming
And you gave me what I need
And I hope you find your freedom
For eternity…
For eternity

For eternity
I’ll sing this somber serenade
The past is done
We’ve been betrayed
It’s true
Youth is wasted on the young
Before you know it’s come and gone to soon

You were there for summer dreaming
And you are a friend indeed
And I hope you find your freedom
For eternity

You were there for summer dreaming
And you are a friend indeed
And I know you’ll find your freedom
Eventually
For eternity
For eternity

Eternity – Robbie Williams

Advertisements

Comments are closed.