Hellooo!

Thanks for coming, reading, clicking, or whatever you did here. Do you have anything to say? If you want to leave comments, or maybe you just want to leave your blog link that I can track back(so we can do the exchange thingies), you’re welcomed.

I’ll respect you if you respect me and my blog, and everyone who comes to this place with not posting spams or hate comments in this blog. I am so sorry if I have to delete your comments if it is offensive for anyone.

See you later…

.

Bybyq

Advertisements

21 responses »

    • Hai Ike… Nice to have a return visit. I like your blog thus I left my mark there. I know it looks like a quick bloghopping but it wasn’t 😀 Hope you enjoyed your time here..

      Like

  1. Selamat pagi.. *waktu dimana saya menuliskan komen ini*
    Lapor, saya adalah manusia yang kenalan sebagai makhluk ciptaan Tauhan yang berkuatat di solo, dan saya juga berkenalan dengan njenengan sebagai makhluk ciptaan Tuhan dengan hidung yang “spesial”.
    Begitu hal hal yang saya laporkan.
    Sekian dan terimakasih..
    *tutup stopmap dan balik kanan*
    Eh tunggu..
    Lapor lagi dikit, saya barusan *kira kira 5 menit lalu* terperosok di plurk mbaknya dan meng-addnya..

    Like

  2. Ini si unye yang nulis. Kok saya bodoh ya..? Neken spasi 2x berharap keluar titiknya. Gw kira bebe kali yeh 🙂
    Webnya lucu, mau donng kenalan sama yang punya *genit*

    Like

      • Iya dong, maen2 gih ke blog ane.
        Apalagi kalo mo ngasih komen. Ada hadiahnya lho.
        3 pengirim komen terbaik tiap bulannya akan mendapat sebuah mobil mercedez-benz C-class terbaru dalam bentuk brosur. EHehehehe,..
        Sok atuh,.. ditunggu kunjungannya, ntar disiapin kacang ma kue keringnya,.. CU.

        ^_^)

        Like

  3. Mel.. kayanya lebih enak kalo entry-entry-nya ga kepotong gitu deh.. orang2 males seperti saya males kalo harus ngeklik tiap link-nya buat liat keseluruhan entry *ditimpuk*

    Tapi selamat ya untuk blog barunya! Imut-imut deh 😀

    Like

    • Makasih yah, tapi ada beberapa orang lebih suka dipotong2 gini. Though aku personally jg lebih suka panjang2 tanpa harus diklik… Hehehe…

      Nanti kubikin panjang2 deh..

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s